Macaulay Culkin kryper ännu en gång in i Kevin McCallisters hud

Macaulay Culkin en gång till Home Alone i jul kommersiell Google
Om du säger Macaulay Culkin, säger du Home Alone. Den nu 38-årige skådespelaren är oskiljaktig från hans karaktär Kevin McCallister, huvudpersonen från den julklassiker han spelade 1990. Hem Alone kom ut för nästan trettio år sedan och har blivit den mest populära julfilmen någonsin. Varje år kan filmen ses på TV under julen. Skaparna av Google har nyligen häftigt hängt sig på denna ungdomsstämning. De snappade Macaulay Culkin för sin julmarknad, där Home Alone mimicked och fick en modern twist.

Vad tycker du om reklam?

Kevin
Efter år är Macaulay Culkin “hemma” igen. För en julkampanj från Google har skådespelaren än en gång fallit in i Kevin McCallisters hud för att spela in några ikoniska scener från filmen. Kommersiella visar hur Kevin, nu vuxen, återupplever sitt äventyr, men den här gången får han hjälp av en smart “vän”. Och den här vän heter Google Assistant. Kevin beställer nu pizza online och använder sin dator för att starta “Operation Kevin” full av booby fällor. Detta förhindrar givetvis inbrottarna att ta tag i honom.

viral
Reklam visade sig vara ett mycket starkt drag från Google, eftersom videon gick viral direkt. Videon visades över 4,5 miljoner gånger i fjorton timmar. Nedan kan du se videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *